گزارش کارآموزی رشته عمران 62 صفحه

پی کنی 

پی کنی در ساختمان به دو منظور انجام می شود :
1. دسترسی به زمین سخت و مقاوم ،زیرا بارهای ساختمان نهایتا به زمین منتقل می شود و در نتیجه زمین زیر پی باید مطمئن باشد و نشست نکند .
2. برای محافظت پی ساختمان وجلوگیری ازاثرات جوی مانند یخ زدگی و نیروها ی جانبی پس از پیاده کردن نقشه روی زمین ، شروع به پی کنی می کنیم.
پی کنی در زمینهای متفاوت از حیث جنس و مقاومت زمین ، وجود آبهای سطحی ، فرق می کند ابعاد پی کنی به ابعاد پی و عمق پی کنی به ارتفاع پی و شرایط اقلیمی بستگی دارد . به هر حال در هر نوع آب و هوایی عمق پی کنی نباید از 50 سانتی متر کمتر شود .

دانلود پروژه کارآموزی رشته عمران,پروژه کارآموزی رشته عمران,پروژه کارآموزی کامل برای رشته عمران,پروژه های کارآموزی رشته عمران,کارآموزی عمران,کارآموزی اجرای ساختمان,پروژه کارآموزی اجرای ساختمان,کارآموزی برای معماری,گزارش کارآموزی برای رشته معماری,پروژه کارآموزی معماری,پروژه کارورزی برای رشته معماری,دانلود پروژه کارآموزی معماری,دانلود پروژه کارآموزی اجرای ساختمان بتنی و فلزی
پی سازی و هدف آن :
بارهای وارد از سقف ساختمان به ستونها و یا دیوارها ونهایتا به پی ساختمان وارد می شود . پی نیز بارهای وارده را به زمین منتقل می کند . پس پی عمل انتقال کلیه ی بارهای ساختمان به زمین است . پس باید به گونه ای اجرا شود که بتواند صدها تن وزن ساختمان و اشیایی که درآن قرار دارد را تحمل کند . غیر از طرح و اجرا باید به جنس مصالح پی توجه کرد که مصالح از مرغوبتری آن نوع باشد و نحوه ی ساخت آن کاملا اصولی وو فنی باشد . ابعاد پی بستگی به مقاومت زمین و نیروهای وارد بر پی و جنس و مقاومت مصالح آن دارد.

 

برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه نمائید…


آماده سازی پی :
قبل از پی سازی باید کف پی را آماده کرد بدین صورت که کف پی باید کاملا مسطح و عاری از هر گونه مواد زاید باشد . همچنین نباید با خاک دستی یا با مصالح غیر مقاوم پر شده باشد . برای تسطیح و آماده سازی نهایی کف پی آن را با بتن سبک (مگر) یعنی با بتونی که در هر متر مکعب ساخته شده ی آن حدود 150 کیلوگرم سیمان باشد ، تسطیح می کنیم . وظیفه ی بتن مگر پر کردن حفره هایی است که هنگام پی کنی در زمین به وجود آمده است و همچنین یه وجود آوردن سطح کاملا تراز ،برای انجام عملیات پی سازی است .
دو اصل اساسی در طراحی شالوده ها باید رعایت شود:
1. نشست کلی سازه به مقدار قابل قبول و جزئی معدود شود.
2. قسمتهای مختلف سازه تا حد امکان نباید دارای نشستهای نا مساوی باشند .
در عمل برای معدود کردن نشست ،نیروهای ناشی از سازه را باید به لایه هایی منتقل کنیم که دارای مقاومت کافی باشد و برای کاهش تنش فشاری ، نیروهای وارده را در سطح وسیعی گسترده کرده به پی وارد می کنیم .

پی سازی در ساختمانهای فلزی :
در ساختمانهای فلزی بیشتر از پی نقطه ای استفاده می شود ودرزمین های سست و ساختمانهای بسیار سنگین از پی های سراسری(پي راديه ژنرال) هم استفاده می کنند .
پي هاي نقطه اي :
پی های نقطه ای برای ساختمان هایی که بار آن به طور متمرکز به زمین منتقل می شود ساخته میگردد . مانند ساختمانهای فلزی ویا ساختمانهای بتنی .
لایه های پی های تکی و نقطه ای به شرح زیر است :
1. زمین مناسب
2. بتن مگر
3. میلگردهای کف پی
4. بتن اصلی
5. صفحه ی زیر بتن یا میلگردهای ریشه
پی های تکی معمولا با ابعادی که به وسیله ی مهندس محاسب با توجه به قدرت مجاز تحملی زمین وبار ستون تعیین می گردد ساخته می شود این گونه پی ها را اغلب با بتن مسلح می سازند .
بتنی را مسلح می گویند که داخل آن قطعات فولادی به کار رفته باشد . این قطعات معمولا میلگرد آجدار ویا ساده می باشد .
1. زمین مناسب:
زمینی برای پی سازی مناسب است که قدرت مجاز آن تاب تحمل وزن ساختمان را داشته باشد .در ساختمانهای بزرگ این قدرت مجاز به وسیله ی آزمایشات مکانیک خاک تعیین میگردد و در ساختمانهای کوچک باید با آزمایشات محلی قدرت مجاز خاک را تعیین نمود . در هر حال در هنگام پی سازی باید سطح زیر پی کاملا صاف و تقریبا تراز بوده و عاری از خاشاک و هر گونه عوامل خارجی باشد و باید پی سازی باید پی سازی مستقیما از روی خاک طبیعی شروع شود .

2. بتن مگر:
بتن مگر که به آن بتن لاغر یا کم سیمان هم می گویند اولین قشر پی سازی درپی های نقطه ای می باشد . مقدار سیمان در بتن مگر در حدود 100 الی 150 کیلوگرم در متر مکعب است . در پی های نقطه ای بتن مگر به دو دلیل مورد استفاده قرار می گیرد .
1. برای جلوگیری از تماس بتن اصلی پی با خاک
2. برای رگلاژ کف پی و ایجاد سطح صافی برای ادامه ی پی سازی
ضخامت بتن مگر در حدود 10 سانتی متر می باشد و معمولا قالب بندی از روی بتن مگر شروع می شود .

3. میلگرد های کف پی:
اصولا بتن مانند اکثر مصالح ساختمانی در مقابل نیرو های کششی ضعیف بوده و در محل تارهای کششی ترک هایی در آنجا ایجاد می شود ، لذا برای جلوگیری از ترکیدن بتن ، در محل تارهای کششی میلگردهای فولادی قرار می دهند .
فولاد آلیاژی است که از دو عنصر اصلی آهن و کربن و عناصر فرعی دیگری تشکیل گردیده است .مقدار کربن این آلیاژ بر حسب نوع فولاد آن از 0.2الی 0.3 درصد در آهن متغیر می باشد .در بتن فولاد به صورت میلگردهای ساده و یا میلگردهای آجدار مصرف می شود .میلگرد را با قطر ان می خوانند .با سیستم متریک میلگرد با قطرهای 2و3و4و5و6و8و10و12و14و16و… 50وجود دارد .
تارهای کششی در پی های نقطه ای در کف پی بوده و میلگردهارا در دو جهت به صورت مشبک (در حدود 5 سانتی متر بالاتر از کف)روی بتن مگر قرار می دهند.
این آرماتور های شبکه ای را که از قبل به اندازه متناسب (درحدود 5سانتیمترکوچکتراز ابعاد پی ، 2.5 سانتیمتر از طرف ) بافته شده است در کف پی قرار داده و زیر آن را با تکه های کوچک ش و یا تکه های بتن قدری بالاتر از کف پی قرار می دهند به طوری که در موقع بتن ریزی این شبکه کاملا در بتن غرق بشود ویا می توان ابتدا در حدود 5 سانتیمتر در کف پی بتن ریخت و بعد این آرماتورها را روی آن قرار داده و بتن ریزی را تا ضخامت تعیین شده در نقشه ادامه داد ولی این کار همیشه ممکن نیست زیرا اغلب مواقع وجود شبکه های شناژ مانع از این کار می شود. باید توجه داشت که سر کلیه ی آرماتورها به صورت چنکگ خم شده ویا به صورت گونیا بر گردانیده شود .
باید دقت شود که کلیه ی محل های برخورد میلگردهای چپو راست با مفتول بسته شود طول d و شعاع R نسبت به نمره ی میلگردهای مختلف متفاوت است و طبق آیین نامه و محاسبه برای میلگردهای مختلف تعیین می گردد . باید توجه شود که هیچ وقت میلگردهایی که در داخل بتن قراتر می گیرد نباید رنگ آمیزی شده و یا به روغن آغشته شود زیرا در این صورت رنگ روی میلگرد مانع چسبیدن فولاد و بتن به یکدیگر می گردد . باید دقت نمود میلگردهای مصرفی صاف و بدون انحنای موضعی باشد .
فاصله ی میلگردها باید یکنواخت باشد به طوری که بزرگترین دانه بتن به راحتی از داخل آن عبور کند . در موقع بتن ریزی باید دقت شود که بتن پی یا ستون ویا دال بتنی کاملا یکپارچه و توپر و متراکم بوده و درآن حفره های خالی وجود نداشته باشد (کرمو نباشد) برای این کار اغلب از ویبراتوراستفاده می نمایند.
4. بتن اصلی:
بتن از مخلوط شن وماسه و سیمان و آب تشکیل می گردد
5. صفحه ی زیر ستون یا میلگرد ریشه:
در ساختمان فولادی زیر ستون روی پی صفحه ای فلزی که ابعاد آن محاسبه می گردد قرار می دهند . چون ممکن است به ستون بجز بارهای عمودی نیروهای جانبی نیز وارد گردد صفحه ی زیر ستون را بوسیله ی میلگردهایی در بتن محکم می کنند .
برای این عمل به دو صورت عمل می گردد :
1. 4 میلگرد با نمره ی زیاد که یک سر آن خم شده است و سر دیگر آن را پیچ و مهره کرده اند در بتن قرار می دهندو درصفحه ی زیر ستون هم 4 عدد سوراخ درست در مقابل این 4 میلگرد ایجاد می نمایند و میلگردها را از داخل سوراخ رد کرده و با مهره محکم می کنند . این روش ، روشی مطمئن بوده ولی اجرای آن مشکل می باشد ، به این میلگردها بولت می گویند .
2. روش دوم این است که میلگردهایی را به زیر صفحه جوش داده و آنرا در موقع بتن ریزی داخل بتن ریزی پی قرار می دهند در این طریقه چون بتن بعد از خشک شدن قدری تقلیل حجم می دهد اغلب زیر صفحه خالی می ماند . برای جلو گیری از این کار در وسط صفحه یک سوراخ ایجاد می نمایند تا بتن از این سوراخ بیرون بیاید ، البته باز هم زیر آن مقداری خالی می ماند .
پي هاي سراسري يا گسترده :
به اينگونه از پي ها كه راديه ژنرال هم مي گوينداز بتن مسلح ساخته مي شود وداراي محاسبات فني مفصل بوده و بايد با دقت اجرا شود براي ساختمانهايي كه داراي وزن فوق العاده زياد بوده و يا ساختمانهايي كه در زمينهاي سست سساخته مي شود اين گونه پي ها ايجاد مي گردد. براي ساختن پي هاي سراسري بايد صفحه اي از بتن به طول و عرض تمام زير بناي ساختمان به ضخامت محاسبه شده حداقل در حدود 80تا100 سانتيمتر ريخته شود ميلگردهاي اين صفحه بتني طبق محاسبه بدست مي آيد . طبعا در محلهايي كه بار بيشتري وجود دارد ميلگردهاي بيشتري گذاشته مي شود مانند زير واطراف ستونها . آرماتورهاي ريشه براي ايجاد ستونهاي بتني و يا صفحه هاي فلزي زير ستون براي ستون هاي فلزي روي اين صفحه بتني نصب مي گردد اين صفحه بتني مانند سيني بزرگ است كه ساختمان روي آن قرار مي گيرد .در اكثر قريب به اتفاق مواقع در اين گونه پي سازها از دو شبكه ارماتور استفاده مي شود يكي در قسمت فشاري و يكي در قسمت كششي .
بسته به محاسبات سازه، ممکن است که آرماتوربندی فونداسیون از یک شبکه حصیری یا از دو شبکه حصیری یعنی یک شبکه در پایین و یک شبکه در بالا، استفاده می نماییم که برای قرار دادن شبکه حصیری بالا در داخل فونداسیــون باید در زیر آن از خرک استفاده می نمایند.

 

ارتفاع « خرک » برابر است با:
کاوربتن بالاوپایین( 80mm ) ــ ضخامت میلگرد بالاو پایین ــ ارتفاع بتن فونداسیون
بعد از انجام شبکه حصیری بالا وپایین محل پروژه را باید دوباره گونیا کرده وجای ستون ها را مشخص کنیم.بسته به اینکه اسکلت بتنی یا فــلزی باشد ریـشه های انتـظار ستون هارا نصب می نماییم. این میلگردهای انتظار اصولأ بصورت L می باشد ،که اندازه میلگردهای انتظار اصولأ در نقشه مشخص شده است و اگر غیر از این باشد،داریم :.
ارتفاع ریشه های انتظاربرابر است با:
20-30برا بر پاشنه(خم) + 50 برابر قطر میلگرد + کاور بتن – ضخامت بتن
که ریشه های انتظار باید قبل از بتن ریزی، محکم شده و سپس مجددا” آکس بندی اجراگردد.
بعد از اتمام آرماتوربندی شبکه های حصـیری بسته به مشخصات نقــشه، اگر قرار باشد نقاطی را ( اصولأ زیر ستونها ) تقویت نماییم ، باید میلگردهای تقویتی را آماده نموده و در فواصل مشخص شده با مفتول آرماتوربندی محکم ببندیم.
از نکاتی که باید قبل از بتن ریزی مورد توجه قرار گیرد، قرار دادن کاور در زیر میلگردها جهت پوشش قالب بتنی می باشد.
فواصل بین میلگردها و اتصالات آنها باید به صورتی باشد که عمل بتن ریزی و همچنین ویبره کردن بتن بدون مشکل انجام پذیرد یعنی شلنگ ویبره از داخل میلگردها عبور نماید.
آرماتوربندی شبکه فونداسیون :
آرماتوربندی فونداسیون اصولأ از نوع حصیری بوده که همان آرماتوربنـدی مشبک می باشد. در این حالت آرماتورها یک سری به صورت افقی در راستایی بسته شده به موازات همدیگر می باشند و سری دیگر آرماتورها، بر روی آنها و عمود در جهت سـری قبل، با مفتول آرماتوربندی به یکدیگر متصل شده وبافته می شوندودرنهایت یک شبکه شطرنجی به وجود می آید که آرماتوربندی حصیری نامیده می شود.
شمع كوبي :
در زمينهايي كه خيلي سست بوده و به هيچ وجه قدرت تحمل بار ساختمان را نداشته باشند مانند خاكهاي دستي و يا زمين هاي ماسه اي و يا در محلهايي كه زمين بكر ئر عمق هاي زياد قرار داشته و برداشتن كليه ي خاك هاي سطحي مقرون به صرفه نباشند از طريق شمع كوبي بار ساختمان را به زمين بكر منتقل مي نمايد .بدين طريق كه در امتداد پي هاي ساختمان يعني در طول ديوارهاي اصلي كه باربر مي باشند با فاصله هاي معين (در حدود 2متر يا 5/2 متر ) مانند شكل فوق چاه حفر مي نمايند . و در ساختمان هاي فلزي و بتني كه بايد پي نقطه اي اجرا كنيم زير هر ستون چاه حفر مي كنند و اين حفاري را تا زمين بكر و محكم ادامه مي دهند و كف چاه ها را خزينه نموده تا سطح اتكاء آن با زمين بيشتر باشد .بعد اين چا ها رابا بتن و يا شفته پر مي كنند .در موقع پر كردن اين چاهها با بتن بايد سعي نمود از ايجاد حفرهاي خالي مخصوصا در كناره هاي خزينه جلو گيري شود .براي اين كار مي توان با پرتاب سنگ هاي كوچك و بزرگ بتن را به تمام گوشه هاي چاه هدايت نمود و از ايجاد اين نوع حفره ها جلو گيري كرد . مقدار اين سنگ ها حتي مي تواند تا 30درصد حجم بتن باشد و يا مي توان ضمن بتن ريزي ان را با چوب هاي بلند كوبيد .البته اين كار در صورتي ممكن است كه عمق چاه ها زياد نباشد .بعد از پر كردن اين چاهها روي آن را به وسيله ي طاقهاي اجري و يا سنگي و يا تيرهاي بتني به هم مربوط نمود
وبعدروي آن راديوارچيني مينماييم ويابانصب صفحه هاي فلزي روي آن اسكلت فلزي بنامي كنيم خاصيت اين چاه ها بدين طريق مي باشدكه شفته يابتن پس ازخودگيري مانندستوني است كه درزيرزمين بناشده وطاق ياتيربتني روي آن مانندكلافي اين پايه هارابه يكديگرمتصل مي كندودرنتيجه بارساختمان مستقيمابه زمين بكرومحكم منتقل مي نمايدوقسمتي ازبارساختمان نيز به وسيله اصتحكاك ايجادشده بين ان ستون بتني وخاك اطراف حتي اگر خاك دستي هم باشدتحمل مي شود.بديهي است كه در موقع بتن ريزي شيرهي بتن بهداخل خاك اطراف نفوذ كرده و به ان چنگ مي اندازد كه اين خود موجب اصطحكاك بيشتر مي گرددبا وجود بر اين كه چنين فرض مي شود كه كليه ي بارهاي وارده بر اين شمع كوبي محوري مي باشد ولي براي تحمل ممانهاي احتمالي بهتر است در هر چاه 8تا10عدد ميلگرد اجدار كه قطر ان به وسيله محاسبه به دست مي ايد و نبايد از ميلگرد نمره ي 10 كمتر قرار مي دهند و ان را به وسيله ي ميلگرد هاي عرضي مارپيچي شده به يكديگر متصل مي نمايند . اين نوع شمع كه در محل ريخته مي شود ساده ترين نوع شمع كوبي مي باشد ممكن است به جاي حفر چاه و بتن ريزي تيرهاي بتني يا فولادي را كه در خارج كارگاه تهيه شده است به محل كارگاه حمل نموده و در زمين محل پي به وسيله چكش هاي مكانيكي كوبيده و بعد روي ان را مانند طريقه فوق بهم متصل نموده و ساختمان را ادامه داد . در بعضي مواقع به علت سستي فوق العاده زمين و ريزشي بودن آن حفر چاه خالي از اشكال نيست و داراي خطرات جاني براي مقني مي باشد . براي جلو گيري از ريزش اين گونه چاهها معمولا از حلقه هاي بتني و يا سلفي كه با آن كول يا كور مي گويند استفاده مي شود كولهاي بتني يك تكه و يا دو تكه و كول هاي سفالي دو تكه هستند . قطر اين استوانه هاي بتني در حدود 80الي 100سانتيمتر بوده و ارتفاع آن ها در حدود 10سانتيمتر است . اين استوانه ها كاملا گرد نيستند . طرز استفاده از كول بدين طريق است كه ابتدا در حدود 30الي 40 سانتيمتر از محل چاه را حفر نموده و اولين كول را روي زمين حفر شده قرار مي دهند و بعد زير آن را خالي كرده تا كول پايين تر برود آنگاه كول دوم را روي آن قرار مي دهند و همينطور كار را ادامه مي دهند . چنانچه كول هاي قبلي در اثر ريزش بدنه چاه تنگ افتاده باشد و در نتيجه پايين تر نرود در اين موقع از كول هاي دو تكه استفاده مي نمايند . بدين طريق كه ابتدا زير كول قبلي را خالي كرده و يكي ازتكه هاي كول جديد را نصب كرده و بعد تكه دوم را در محل خود قرار مي دهند . بايد توجه داشت كه در موقع نصب كول هاي دو تكه انها را طوري نصب كنند كه درز انها مقابل هم قرار نگيرد .

 

بتن :
بتن سنگي است مصنوعي كه از مواد سنگي (شن وماسه )- آب و سيمان تشكيل شده و به علت رواني قالب خود را پر كرده و به شكل قالب خود در مي آيد .
1- مصالح سنگي
مصالح سنگي كه در بتن مصرف مي شود شن و ماسه مي باشد كه در حدود 80درصد حجم بتن را تشكيل مي دهد .دانه هاي سنگي تا بزرگي 5 ميليمتر بزرگتر را ماسه و از 5 ميليمتر بزرگتر را شن مي گويند . قسمت اعظم مقاومت بتن بستگي به مقاومت شن و ماسه مصرفي دارد در نتيجه بايد در انتخاب معادن شن و ماسه جهت بتن ريزي هاي بزرگ نهايت دقت را به عمل آورده و به وسيله ازمايشگاه بايد مقاومت دانه ها و درصد بزرگي آن تاييد گردد همچنين شن و ماسه مصرفي در بتن بايد در مقابل عوامل جوي مقاوم بوده و به مرور زمان خورندگي در انها ايجاد نشود .
2-آب
آب در بتن داراي سه نقش اساسي مي باشد
1. سيمان در مجاورت آب شروع به فعل و انفعالات شيميايي نموده و تشكيل سيليكاتها و آلوميناتهاي كلسيم متبلور مي دهد كه اساس گرفتن و سخت شدن بتن مي باشد. اين مقدار آب در حدود 20 الي 25 درصد وزن سيمان است .
2. آب سطح دانه هاي سنگي را تر نموده و باعث لغزش اين عناصر به روي يكديگر مي گردد. بديهي است هر چه سطح دانه ها بيشتر باشد يعني هر قدر دانه ها ريزتر باشد آب بيشتري در اين قسمت مصرف مي شود به همين علت مقدار اين آب متفاوت بوده و در حدود 25درصد وزن سيمان مي باشد.
3. آب باعث روان شدن بتن مي گردد تا بهتر بتوان بتن را حمل نموده ودر قالب ريخته و آن را به شكل قالب در آورد .
بديهي است فقط آب قسمت اول در بتن باقي مي ماند و آب دو قسمت ديگر به مرور تبخير گشته و جاي آن به صورت فضاي خالي كه ممكن است به صورت تارهاي مويين باشد دربتن باقي بماند كه اين خود باعث پوكي بتن گشته و موجب ضعف قطعه بتني مي گردد.به همين علت بايد كاملا توجه نمود كه آب مصرفي در بتن از ميزان معيني تجاوزننمايد در موقع بتن سازي و مخلوط كردن آب با سيمان و شن و ماسه بايد به ميزان آب موجود در شن و ماسه يعني رطوبت شن و ماسه نيز توجه نمود.
3- سيمان
سيمان واژه لاتيني است كه از كلمه Caementun و يا Caedimentumگرفته شده و معني آن خرده سنگ مي باشد . سيمان ماده چسبنده است به رنگ خاكستري كه در مجاورت آب و در مجاورت هوا در اثر فعل و انفعالات پيچيده شيميايي سخت گشته و قطعات خرده سنگ مجاور خود را به يكديگر مي چسبانند . تاريخچه كشف و مصرف سيمان از بحث اين كتاب خارج مي باشد و فقط با اين اكتفا مي شود كه براي اولين بار سيمان پرتلند به وسيله شخصي در انگلستان كشف گرديد و چون رنگ آن بعد از خشك شدن به رنگ سنگ هاي ساحلي جزيره پرتلند بود بنام سيمان پرتلند معروف گرديد . سيمان پرتلند رايج ترين نوع سيمان مصرفي در دنيا است .
بتن آرمه از دو جزء اصلی تشکیل شده است:
بتن سنگی است مصنوعی که از اختـلاط سیمان ، آب و سنگدانه های ریز و درشت به نسبتهای معین، به وجود می آید به این ترتیب که از واکنش شیمیایی آب و سیمان، یک لعاب چسباننده به وجود می آید که این توده جدا ازهم را به یکدیگر چسبانده و سخت شدن لعاب باعث استحکام این مجموعه می گردد.

فهرست مطالب
عنوان صفحه
بخش اول : نصب سوله
بررسي زمين پروژه از نظر عوارض 1
كنترل ابعاد زمين با نقشه اجرايي 1
شروع عمليات خاك برداري 1
پياده كردن و ميخ كوبي 1
شروع عمليات پي كني و قالب بندي 2
نصب كف ستون و بولت 2
عمليات بتن ريزي 3
مراحل نصب سوله 3
بخش دوم: اداري
مقدمه 8
بازديد از زمين و ريشه کني 10
پياده سازی نقشه 11
گود برداری 12
پی کنی 13
آرماتوربندی شبکه فونداسیون 22
شمع كوبي 24
بتن 25
دستگاه بتن ساز یا مخلوط کن 33
ويبره كردن بتن 38
قالب بندی ستونها 41
تيرچه 41
بلوک 42
پله هاي بتن مسلح 43
دالها 44
ديوارها 47
ستون 51
آجر چيني 57
ديوار دو جداره 58
نعل درگاه 58
سقف كاذب 59
تاسيسات 61

 

تصاویر فایل:

1-8-2016 5-25-19 PM1-8-2016 5-25-51 PM

 

برای خرید آنلاین از زیر اقدام نمائید.

در پایان خرید ، لینک دانلود فایل نمایش داده می شود و به ایمیل شما ارسال خواهد شد. راهنمای خرید و دانلود فایل

فرمت فایل: word
حجم فایل ها: 2 مگابایت