رساله کارشناسی معماری با موضوع باغ وحش

مطالعات معماری طراحی باغ وحش 90 صفحه

بخشی از مطالب و پروپوزال رساله باغ وحش

چکیده
باغ وحش محلی برای نگهداری حیوانات (اهلی و وحشی) است. در باغ وحش برای هر حیوانی قفسی را آماده کرده‌اند و اکثرا حیوانات را با جفتشان نگه داری می‌کنند. و برای برخی حیوانات هم زیستگاه مصنوعی ایجاد کرده‌اند. یک باغ وحش می‌تواند از قسمت‌های زیر تشکیل شود: قسمت جانوران آبزی قسمت پرندگان قسمت جانوران دو زیست و…. که تمام اینها بستگی به وسعت مکان باغ وحش دارد.
در این مدیریت حیات وحش و چگونگی عملکرد آن تشریح شده است . هنگام مطالعه مدیریت حیات وحش با تفاوت بین قضاوتهای ارزشی و فنی مواجه ایم. چگونه قضاوتهای ارزشی و فنی به اهداف و سیاست مرتبط می شوند و در مقایسه با اعمال و گزینه های مدیریت قضاوتها چه اثری می توانند بر روی اهداف و سیاستها بگذارند؟ در این فصل کاربردهای آنالیز تصمیم و ماتریسها جهت ارزیابی گزینه های قابل حصول مدیریت تشریح گردیده است.

رساله معماری طراحی باغ وحش,رساله باغ وحش,مطالعات معماری باغ وحش,پایان نامه معماری باغ وحش,برنامه فیزیکی باغ وحش,طرح نهایی معماری باغ وحش,پروپوزال معماری باغ وحش,ریزفضاهای طراحی باغ وحش,نمونه موردی داخلی باغ وحش,نمونه موردی خارجی باغ وحش,طراحی باغ وحش,دانلود رساله معماری باغ وحش,رساله باغ وحش,مطالعات طراحی باغ وحش,مقاله معماری باغ وحش,مطالعات باغ وحش

مقدمه
امروزه دانشمندان بدون هیچ تردیدی اطمینان پیدا کرده اند که حیات وحش در معرض خطر قرار گرفته است . در صورتی که اقدامی صورت نگیرد ، هزاران گونه ممکن است سریعاَ به مرز انقراض برسند. وظیفه ای که پیش روی جهان قرار گرفته است ، محافظت از حیات وحش به منظور تضمین اینده طولانی آنها ، می باشد . راه حل معمولاَ آنچنان که به نظر می رسد خیلی روشن و واضح نیست . بسیاری از مردم گمان می کنند که بهترین راه برای محافظت یک گونه حیوانی پرورش دادن آنست به شکلی که خود بتواند از خود محافظت بنماید.
مردم سراسر جهان بسیار نسبت به نیاز به محافظت حیات طبیعی ، آگاه تر شده اند ، و بسیاری از کشورها قدمهای مثبتی در این مسیر بر می دارند. در سال 1992 بیشتر ملتهای جهان پیمان همکاریهای دو جانبه که از نابودی گونه های (گیاهی و حیوانی) جلوگیری می کند ، را امضا کردند . بسیاری از این کشورها قبلاَ توافقنامه ممنوعیت تجارت گونه های در معرض خطر را امضا کرده اند . محافظت از حیات وحش فقط در صورتی موفق و قابل اجرا است که توسط عمل و نه تنها حرف ، حمایت شود. ما بوسیله تخریب محیط زیست و آلوده کردن آب ، و بسیاری طرق دیگر حیات وحش را به خطر می اندازیم . برای حفظ گونه های در حال نابودی، باید روش زندگیمان را عوض کنیم.

برای دانلود رساله و توضیحات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمائید…

فصل اول : طبیعت و حیات وحش

1-1 تعریف مدیریت حیات وحش :
تعریف حیات وحش بر حسب استفاده کننده آن بسط و یا محدود می شود. گاهی اوقات حیات وحش شامل کلیه جانوران و گیاهان وحشی می گردد. اما اغلب محدود به مهره داران آب و خاکریزی مانند پرندگان، پستانداران و انواع آبزیان می شود.
حدود 25 سال پیش، حیات وحش با کلمه شکار مترادف بود و شامل پرندگان و پستاندارانی می شد که به عنوان ورزش شکار می شدند. اداره این گونه های جانوری هنوز بخش عمده ای از مدیریت حیات وحش را تشکیل می دهد ولی در سالهای اخیر سایر گونه ها از جمله حفاظت گونه های در حال انقراض نیز وارد بحث مدیریت شده اند.
مدیریت حیات وحش به عنوان آنچه که مد نظر ما در این مقاله است تحت مدیریت جمعیت وحوش تعریف می شود و برای کسانیکه بحث مربوط به مسائل مدیریت از قبیل فرهنگ، ترویج، اعمال قوانین و مقررات، پارکداری و ارزیابی اراضی را به میان می آورند، تعریبف فوق گسترش یافته و بایستی موارد ذکر شده را نیز وارد تعریف فوق کرد. مسلم است که طرح مسائل فوق مهم هستند ولی بسط تعریف مدیریت حیات وحش به جنبه های فوق ما را از بحث اصلی یعنی دخالت یا حفاظت برای دستیابی به اهداف مدیریت، منحرف می کند. واضح است که باید مردم را با مدیریت حیات وحش آشنا کرد و برای درک امور حیات وحش آنها را تعلیم و رفتارشان را در جهت نیل به اهداف سوق داد. ولی مهمترین وظیفه، انتخاب اهداف صحیح و شناخت جانوران و زیستگاه آنهاست. بنابراین در این مقاله مدیریت حیات وحش محدود به معنی واقعی آن شده است تا به بهای قربانی مسائل حاشیه ای و جنبی، بر روی هسته اصلی مدیریت یعنی شناخت و حفاظت از جمعیت ها تأکید گردد.

 

فهرست مطالب:

فصل اول : طبیعت و حیات وحش 2
1-1 تعریف مدیریت حیات وحش : 3
1-1-1انواع مدیریت 3
1-2-اهداف مدیریت 4
جدول 2 ماتریس اعمال ممکنه مدیریت در مقابل معیارهای قابلیت اجرا (Bomford 1988) 7
جدول 3- ماتریس تصفیه کنترل آفت (Norton 1988) 8
1-3- گزینه قابل حصول: 9
1-4- معرفی باغ وحشها 12
1-4-1- حیواناتی که در باغ وحش متولد می شوند 13
1-4-2- باغ وحش ویژه کودکان 15
فصل دوم : مطالعات اقلیمی 27
2-1-اقلیم استان فارس 28
2-1-1-استان فارس: 28
2-1-1-2-شهرستان شیراز: 28
2-1-1-3- نقشه بافت قدیم شیراز ( محله بندی و دروازه‌های قدیم شیراز ) 30
2-2-ویژگی های اقلیمی : 31
2-2-1-دمای هوا : 31
2-2-2-رطوبت نسبی : 32
2-2-3-میزان بارندگی : 33
2-2-2-4-چرخش بافت شهر و نتایج آن دررابطه با باد : 35
2-2-2-5-باد در فضای آزاد : 36
2-3-شكل و نحوه قرارگيري ساختمان به منظور كاهش تلاطم باد در زمستان : 38
2-4-تحلیل شرایط اقلیمی : 39
فصل سوم :مبانی نظری طرح 42
3-1 مبانی نظری طرح: 43
3-2-مصادیق معماری حرکت : 46
3-3- بررسی راههای نیل به اهداف مبانی نظری طرح در پروژه : 47
3-4- بیونیک: 48
فصل چهارم برنامه فیزیکی طرح 53
4-1 باغ وحش ها و آکواریوم ها: 54
فصل پنجم :بررسی نمونه های مشابه 57
5-1 نمونه های داخلی : 58
5-2 نمونه های خارجی : 59
فصل ششم : طراحی 69
6-1 موقعیت سایت : 70
فصل هفتم :تاسیسات و سازه 71
7-1 – تاسيسات ساختمان: 72
7-2 – سيستم پيشنهادي: 73
7-3 – تهويه مطبوع: 74
7-4- كنترل و برنامه‌ريزي سيستم‌ها: 74
7-5 كنترل و برنامه‌ريزي سيستم تهويه و تعويض هوا: 78
7- 6 روشنايي: 79
7-7 سازه: 80
7-7 سقفهاي تيرچه بلوك : 81
فصل هشتم :ایده های اجرای طرح 83
منابع : 85

 

 

 

ریزفضاها در رساله موجود نیست.

 

 

تصاویر فایل:

رساله معماری طراحی باغ وحش,رساله باغ وحش,مطالعات معماری باغ وحش,پایان نامه معماری باغ وحش,برنامه فیزیکی باغ وحش,طرح نهایی معماری باغ وحش,پروپوزال معماری باغ وحش,ریزفضاهای طراحی باغ وحش,نمونه موردی داخلی باغ وحش,نمونه موردی خارجی باغ وحش,طراحی باغ وحش,دانلود رساله معماری باغ وحش,رساله باغ وحش,مطالعات طراحی باغ وحش,مقاله معماری باغ وحش,مطالعات باغ وحشنمونه موردی داخلی باغ وحش,نمونه موردی خارجی باغ وحش,طراحی باغ وحش,دانلود رساله معماری باغ وحش,رساله باغ وحش,مطالعات طراحی باغ وحش,مقاله معماری باغ وحش,مطالعات باغ وحش

خرید رساله:

در پایان خرید ، لینک دانلود فایل نمایش داده می شود و به ایمیل شما ارسال خواهد شد. راهنمای خرید و دانلود فایل