نمایش دسته بندی مطالب

لیست مطالب صفحه اصلی

پروژه پاورپوینت آکوستیک در ساختمان 111 اسلاید

پروژه پاورپوینت آکوستیک در معماری,مقاله پاورپوینت آکوستیک در معماری

مبانی آکوستیک:
آکوستیک در معماری : فن طراحی فضاها ، بناها و سیستم های مکانیکی مطابق با نیازهای شنوایی
1- شنیدن صداهای مطلوب
2- کاهش صداهای آزاردهنده
سه جزء مشترک سیستم های اکوستیکی : 1- منبع 2- مسیرانتقال 3-دریافت کننده

پروژه پاورپوینت آکوستیک در ساختمان 111 اسلاید,مقاله پاورپوینت آکوستیک در ساختمان,آکوستیک در معماری,مقاله معماری آکوستیک در ساختمان,پاورپوینت آکوستیک در معماری,دانلود مقاله آکوستیک در ساختمان,دانلود پروژه پاورپوینت آکوستیک در ساختمان,دانلود مقاله معماری,دانلود پروژه معماری,تحقیق درباره آکوستیک در معماری,مقاله درباره آکوستیک در ساختمانتعریف صدا :
یک موج فیزیک ،یا ارتعاش مکانیکی ،یا یک سری از تغییرات فشار در یک فراگیر کشسان است.
صدای هوابرد : فراگیر کشسان هواست.( امواج صوتی از طری هوا منتقل می شوند)
صدای پیکری : فراگیر کشسان بتن ، فولاد ، چوب ، شیشه و ترکیباتی از این مواد است.امواج صوتی از طریق ارتعاش عناصر ساختمانی منتقل میشوند)

مقاله پاورپوینت ساندویچ پانل سبک 60 اسلاید – Sandwich panel Light weight

مقدمه :

امروزه با تحقیقات و پیشرفت بعمل آمده در زمینه تولید مواد كامپوزیت ساندویچ پانلها به عنوان یكی از مصالح ساختمانی سبك و مقاوم طراحی و تولید می شوند. پانلهای سبك با قابلیت مقاومت بالا اولین بار در ساخت آشیانه هواپیماهای جنگی در طی جنگ دوم جهانی مورد استفاده قرار گرفته اند از آن زمان و با پیشرفتهای مهم در زمینه طراحی و ساخت این مواد امروزه ساندویچ پانلها در گستره وسیعی از ساخت شاتلهای فضایی تا تولید دربهای معمولی ساختمانهای اداری و مسكونی بكار برده می شوند.

مقاله پاورپوینت ساندویچ پانل سبک 60 اسلاید - Sandwich panel Light weight,مقاله درباره ساندویچ پنل,مقاله برای درس طراحی و تولید صنعتی,پروژه درس طراحی و تولید صنعتی,دانلود پروژه پاورپوینت طراحی و تولید صنعتی,مقاله معماری,تحقیق معماری,parsacad,parsacad.com,معماری,پارساکد,کاربرد ساندویچ پانل

طراحی ساندویچ پانلها كاری بسیار پیچیده برای رسیدن به نیازمندیهای خاص مانند مقاومت حرارتی، آب بندی، مقاومت مكانیكی، مسائل بهداشتی، ایمنی در مقابل حریق و مسائل زیست محیطی است. ساندویچ پانلها برای دستیابی به این موارد طراحی و تولید میشوند. به دلیل عایق بودن و دارا بودن جداره های داخلی و خارجی رنگی پانلهای پیش ساخته یكی از بهترین مصالح پیش ساخته برای جلوگیری از نفوذ آب و هدر رفتن انرژی به شمار می روند.

برای دانلود و توضیحات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمائید…

مقاله پاورپوینت بتن انتقال دهنده نور 79 اسلاید

لایتراکان – بتن عبور دهنده نور
این متریال ترکیبی از فیبر های نوری و ذرات بتن است و می تواند به عنوان بلوک ها و یا پانل های پیش ساخته ساختمانی مورد استفاده قرار گیرد. فیبر ها بخاطر اندازه کوچکشان با بتن مخلوط شده و ترکیبی از یک متریال دانه بندی شده را تشکیل می دهند. به این ترتیب نتیجه کار صرفا ترکیب دو متریال شیشه و بتن نیست، بلکه یک متریال جدید سوم که از لحاظ ساختار درونی و همچنین سطوح بیرونی کامل همگن است، به دست می آید.

مقاله پاورپوینت بتن انتقال دهنده نور 79 اسلاید,بتن عبور دهنده نور,بتن شفاف,مقاله پاورپوینت بتن عبور دهنده نور,دانلود پروژه بتن عبور دهنده نور,پروژه پاورپوینت بتن انتقال دهنده نور,دانلود پروژه پاورپوینت بتن عبور دهنده نور,مقاله بتن عبور دهنده نور,مقاله پاورپوینت معماری,تحقیق بتن عبور دهنده نور,کاربرد بتن عبور دهنده نور,
فیبر های شیشه باعث نفوذ نور به داخل بلوک ها می شوند. جالب ترین حالت این پدیده نمایش سایه ها در وجه مقابل ضلع نور خورده است. همچنین رنگ نوری که از پشت این بتن دیده می شود ثابت است به عنوان مثال اگر نور سبز به پشت بلوک بتابد در جلوی آن سایه ها سبز دیده می شوند. هزاران فیبر شیشه ای نوری به صورت موازی کنار هم بین دو وجه اصلی بلوک بتنی قرار می گیرند. نسبت فیبر ها بسیار کم و حدود 4 درصد کل میزان بلوک ها است. علاوه بر این فیبر ها بخاطر اندازه کوچکشان با بتن مخلوط شده و تبدیل به یک جزء ساختاری می شوند بنابر این سطح بیرونی بتن همگن و یکنواخت باقی می ماند. در تئوری، ساختار یک دیوار ساخته شده با بتن عبور دهنده نور، می تواند تا چند متر ضخامت داشته باشد زیرا فیبر ها تا 20متر بدون از دست دادن نور عمل می کنند و در دیواری با این ضخامت باز هم عبور نور وجود دارد.

دانلود پروژه درس روش های طراحی و تولید صنعتی – پانل های ساندویچی 54 اسلاید – 3d panel

یکی از روش های سبک سازی ساختمان ها کاهش وزن تیغه های بار بر در ساختمان است.یکی از روش های نیمه پیش ساخته  روش ساخت وساز به کمک پانل ها ی ساندویچی پیش ساخته تردی  را نام بردکه با نام  های تجاری مختلف از قبیل :پوما و … این روش تا دو طبقه ساختمان با استفاده از باربری قطعات مورد نظر ساخته میگردد.
پانل هابه دو گروه تقسیم میشوند:  ۱_سازه ای  ۲_غیر سازه ای

دانلود پروژه درس روش های طراحی و تولید صنعتی - پانل های ساندویچی,پروژه پاورپوینت درس روش های طراحی و تولید صنعتی,پاورپوینت تریدی پنل 3d panel,پاورپوینت 3d panel,مقاله درباره 3d panel,مقاله درباره پانل های ساندویچی,مقاله درباره پانل های سازه ای,پروژه کامل درس روش های طراحی و تولید صنعتی,دانلود پروژه آماده درس روش های طراحی و تولید صنعتی,دانلود مقاله درس روش های طراحی و تولید صنعتی,مقاله در مورد تریدی پنل,تحقیق در مورد 3d panel,مقاله 3d panel,تاریخچه 3d panel,پروژه روش های طراحی و تولید صنعتی

تکنولوژی سازه های پیش ساختة سبک
سیستم سازه های پیش ساخته سبک را حدود ۳۴ سال پیش یک آمریکایی ابداع کرد. مرحلة صنعتی شدن آن ۵ تا ۶ سال به طول انجامید. عمده ترین شرکت هایی که در دنیا این تکنولوژی را به کار می گیرند، شرکت E.V.G اتریش و شرکت ها3d Panel و RAM در آمریکا می باشند.

برای دانلود و توضیحات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمائید…

معرفی مصالح جدید در صنعت ساختمان 273 اسلاید

مقدمه
نیاز گسترده و روز افزون جامعه به ساختمان و مسکن وضرورت استفاده از روش ها و مصالح جدید به منظور افزایش سرعت ساخت، سبک سازی، افزایش عمر مفید ونیز مقاوم نمودن ساختمان در برابر زلزله را بیش از پیش مطرح کرده است .

معرفی مصالح جدید در صنعت ساختمان 273 اسلاید ,پروژه پاورپوینت مصالح جدید ساختمان,مقاله پاورپوینت معرفی مصالح جدید ساختمان,پاورپوینت معرفی مصالح جدید در صنعت ساختمان,پروژه پاورپوینت عناصر جزئیات ساختمانی,دانلود پروژه درس عناصر جزییات ساختمانی 2,مقاله درس عناصر جزئیات ساختمانی,دانود پروژه درس عناصر جزییات ساختمانی 2,تحقیق درباره مصالح جدید ساختمانی,
حل مشکلاتی نظیر زمان طولانی اجرا عمر مفید، کم ویا هزینه زیاد اجرای ساختمان ها نیاز مند ارائه راهکار هائی به منظور استفاده عملی از روش های نوین ومصالح ساختمانی جدید جهت کاهش وزن و کاهش زمان ساخت , دوام بیشتر ونهایتا کاهش هزینه اجراست.

مقاله درباره شاتکریت 65 صفحه – مقاله و تحقیق در مورد شاتکریت 65 صفحه – دستگاه بتن پاششی

– مقدمه
اولين بار شاتكريت يا گانايت در سال 1909 ميلادي در آمريكا توسط دستگاهي به نام تفنگ سيمان مورد استفاده قرار گرفت و سپس در سال 1914 براي اولين بار در يك معدن در ايالات متحده استفاده شد از آن پس، اين سيستم براي پوشش سطوح سنگها و حفاظت آنها از هوازدگي مورد استفاده واقع گرديد.

مقاله درباره شاتکریت,مقاله شاتکریت,تحقیق درباره شاتکریت,مقاله اماده در مورد شاتکریت,شاتکریت در صنعت ساختمان,مقاله برای کنفرانس معماری,تفنگ سيمان,شاتكريت بتني,انواع شاتكريت به لحاظ روش اجراء,روش اجراي صحيح شاتكريت,نقش شاتكريت در پايدار سازي سنگ,اجزاء تشكيل دهنده شاتكريت,مزاياي بتن اليافي,• استفاده ازشاتكريت در ايران,استفاده از روباتهاي شاتكريت پاش, طراحي شاتكريت اليافي, كاربردهاي شاتكريت اليافي,مزاياي بتن اليافي, روشهاي مسلح كردن شاتكريت,ویژگی های شاتکریت,مقاله معماری,مقاله های اماده معماری,پروژه های معماری
تركيب شاتكريت مشابه بتن معمولي (سيمان ، سنگدانه و آب ) ميباشد با اين تفاوت كه دانه بندي سنگدانه ها بسته به محدوديت ماشين آلات و دستگاههاي موجود ميباشد.
( حداكثر قطر سنگدانه ها حدود 30 ميليمتر )
در حقيقت شاتكريت بتني است كه با استفاده از هواي فشرده روي سطوح مورد نظر پاشيده و با نفوذ در تركها و درزه ها باعث استحكام مناسب سطوح ميگردد.

برای دانلود و توضیحات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمائید…