راهنمای شغلی معماری: معایب و مزایای فریلنسری معماری
معایب و مزایای فریلنسری در معماری
فریلنسینگ برای شما به عنوان یک معمار کار ساده ای قطعا نخواهد بود: شما مسئول بازاریابی ، یافتن مشتریان و ایجاد یک برند متمایز هستید. اگر در طی تجارب کاری در استودیوهای معماری مشغول به کار بوده اید و احساس می کنید که به آزادی عمل بیشتری نیاز دارید و خواستار تنوع بیشتری در کار خود هستید میتوانید به عنوان فریلنسر معماری شروع به کار کنید در ادامه با پارساکد همراه باشید…
شما می توانید شروع به ارائه خدمات به استودیوهای دیگر کنید (حتی محل های کاری که در گذشته در آن مشغول به کار بوده اید!). این نوع فریلنسری معمولاً به صورت قراردادی است و برخی شرکت ها برای پشتیبانی از یک پروژه بزرگ که نیاز به نیروی بیشتری نسبت به نیروهای موجود در شرکت معماری خود دارند با افراد فریلنسر متخصص در زمینه مورد نیاز به صورت پروژه ای کار می کنند.
پس از تکمیل پروژه، استودیو ممکن است دیگر نیازی به کار شما نداشته باشد تا زمانی که دوباره به منابع اضافی نیاز داشته باشد. همچنین ممکن است خدمات خود را به مراکز کوچکی ارائه دهید که گردش کار به اندازه کافی ثابت برای پذیرش کارمندان تمام وقت ندارند، اما با شارت و جریان پروژه ها به حمایت بیشتری نیاز دارند.
یک گزینه جایگزین برای فریلنسری معماری، کار مستقیم با مشتری و انجام کار طراحی برای آنها است. این می تواند فرصتی باشد برای شروع ساختن کار شخصی شما ، شروع کوچک و با رشد آرام برای استخدام کارکنان بیشتر و شاید در نهایت راه اندازی شرکت شما باشد.
البته، شما می توانید هر دوی این خدمات را تا مدتی دنبال کنید.
این مقاله ارائه خدمات معماری به سایر مراکز یا استودیوهارا در مد نظر قرار می دهد و معایب و مزایای فریلنسری و کار پروژه ای با شرکت ها را مورد بررسی قرار می دهد.
اگر صادقانه بگوییم تبدیل شدن به یک معمارفریلنسر و مستقل گزینه آسانی نیست و برای همه گزینه مناسبی محسوب نمی شود. کار زیادی میطلبد، و شما در نهایت کارهای بسیار بیشتری نسبت به کارهای معمولی معماری/طراحی که به آن عادت دارید انجام خواهید داد. دیگر نمیتوانید برای یافتن کارتان به کارفرمایتان تکیه کنید، باید همه این کارها را خودتان انجام دهید.
اگر به دنبال استقلال بیشتر در حرفه خود و به طور بالقوه رشد کسب و کار خود هستید، یا اگر مدتی بیکار هستید، فریلنسینگ می تواند برای شما کارساز باشد. یک فریلنسر می تواند از خودمختاری بیشتر و به طور کلی کنترل بیشتری بر کار خود بهره مند شود وانتخاب چند پروژه فریلنسری به شما این امکان را می دهد که در مواقع سختی با فشار بیشتر مزایای مالی بیشتری بدست آورید.
مزایای فریلنسینگ درمعماری
اکنون بیش از هر زمان دیگری، دورکاری و کار انعطاف پذیر توسط شرکت ها پذیرفته شده است، زیرا کار از خانه به یک امر عادی تبدیل شده است. فریلنسینگ در حال حاضر بسیار گسترده است و شرکت های بسیاری در صنایع مختلف از خدمات فریلنسرها استفاده می کنند و معماران و تکنسین های معماری به دلایل مختلف به فریلنسینگ روی می آورند.
استقلال:
فریلنسینگ اغلب برای بسیاری جذاب است زیرا خود مختاری کار برای خودتان است. با فریلنسری شما این آزادی را دارید که با شرایط خود کار کنید، مشتریان و پروژه های خود را انتخاب کنید.
انعطاف پذیری:
فریلنسینگ اغلب در روز کاری شما انعطاف پذیری را فراهم می کند. همچنان می توانید از انعطاف پذیری در نحوه انجام کار خود لذت ببرید. برای مثال، ممکن است ساعتهای خود را تقسیم کنید و در وسط روز استراحت طولانیتری داشته باشید – شاید دوست دارید صبح زود کار کنید و بعدازظهرهایتان آزاد باشد. هر چه که باشد، تا زمانی که کار را در بازه زمانی توافق شده انجام دهید، مشتریان شما راضی خواهند بود.
انتخاب:
فریلنسرها از نظر فنی می توانند انتخاب کنند که با چه کسی و در کدام پروژه کار کنند. در حالی که این درست است، در روزهای اولیه، ممکن است شما نتوانید آنقدرقدرت انتخاب داشته باشیدو باید آنچه را که می توانید به مرور انجام دهید، اما در دراز مدت، می توانید امیدوار باشید که با مشتریانی که از کار کردن برای آنها لذت می برید و پروژه هایی که شما را هیجان زده می کنند، روابط خوبی ایجاد کنید.
اگر به دنبال شروع کار شخصی خود هستید بعد از کسب تجربه کافی فریلنسری میتواند راه مناسب تری از کارثابت در جهت هدف شما باشد.
معایب فریلنسینگ در معماری
در حالی که شما از آزادی کاری بهره مند خواهید شد، مطمئناً مشاغل آزاد دارای معایبی هستند که باید قبل از انجام این انتقال در نظر بگیرید.
چشم انداز دلهره آور:
تبدیل شدن به یک معمار فریلنسرمی تواند دلهره آور باشد. شما اساساً در حال راه اندازی کسب و کار خود هستید، خواه یک تجارت انفرادی باشد یا یک شرکت محدود، این مسئولیت تنهابر عهده شماست که مطمئن شوید پول کافی در ماه به دست می آورید راه اندازی یک شرکت به تنهایی می تواند هیجان انگیز و عالی باشد، اما همچنین می تواند هنگام حرکت در قلمرو جدید استرس زا و دلهره آور نیز باشد.
کار و مسئولیت اضافی:
مسئولیت کامل یافتن کار، اطمینان از تنظیم صحیح حسابداری و بیمه، پیگیری صورتحساب مشتریان و غیره می تواند استرس زا باشد. علاوه بر این، بسیاری از وظایف اضافی وجود دارد که باید انجام دهید که هنگام کار در یک موقعیت شغلی معمولی مجبور به انجام آنها نخواهید بود. به این دلایل، ممکن است در نهایت ساعات بیشتری را برای انجام تمام وظایف خود، علاوه بر کارهای طراحی که برای مشتریان خود انجام می دهید، کار کنید.
فراز و نشیب:
ممکن است دوره های زمانی وجود داشته باشد که در آن هیچ کاری نداشته باشید، در حالی که دوره های دیگر ممکن است بسیار شلوغ باشید. مهم است که بتوانید از نظر مالی برای دورههای آرامتر برنامهریزی کنید، مطمئن شوید که همیشه مقداری سرمایه را برای دورههایی که کمتر مشغول هستید کنار بگذارید.
مدیریت زمان خود:
به عنوان یک فریلنسر، مدیریت زمان و انتظارات مشتریان به عهده شماست. و اگر درخواستی دارید به راحتی میتوانید به همه چیز بله بگویید، اما مدیریت زمان و انتظارات مشتریانتان دشوار است.
تجارت انحصاری یا شرکت محدود:
تبدیل شدن به یک فریلنسر به این معنی است که باید از حساب ها و مسئولیت های مالیات بر درآمد خود مراقبت کنید. بنابراین اولین چیزی که باید در نظر بگیرید این است که با یک حسابدار صحبت کنید تا شمارا درباره تاسیس شرکت و ضوابط آن راهنمایی کند.
بیمه:
یکی دیگر از عوامل مهم برای فریلنسری این است که اطمینان حاصل کنید که تمام بیمه های مناسب برای انجام کار خود را دارید و اطمینان حاصل کنید که با یک مشاور حرفه ای صحبت می کنید تا بیمه متناسب کاری را که انجام می دهید دریافت کنید.
تخصص شما چیست؟
به نقاط قوت خود فکر کنید و اینکه آیا حوزه خاصی وجود دارد که احساس می کنید می توانید یا باید در آن تخصص داشته باشید. آیا تجربه زیادی در یک نوع ساختمان خاص دارید یا شاید دانش زیادی درمعماری پایدار دارید؟ شاید در کنار هم قرار دادن بستههای مناقصه یا مجموعههای طراحی با مقررات ساختمان مهارت خاصی داشته باشید.
متخصص بودن می تواند شما را از سایرین متمایز کند و می توانید به مشاوری پرطرفدار تبدیل شوید .
خدمات شما چیست؟
چه خدماتی ارائه می دهید؟ آیا شما یک سرویس طراحی کامل هستید؟ شاید شما تصاویر سه بعدی را ارائه دهید؟ آیا نظرسنجی های اندازه گیری شده ارائه می دهید؟
برای پاسخ به این سوال، باید در نظر بگیرید که مشتریان شما ممکن است به دنبال چه چیزی باشند. چه طراحی تا تکمیل ارائه دهید و چه خدمات فنی تخصصی، باید تصویر روشنی از کاری که انجام می دهید و نحوه ارتباط و بازاریابی آن داشته باشید.
خدمات خود را کجا ارائه خواهید داد؟
در نظر بگیرید که آیا می خواهید خدمات خود را در منطقه محلی خود ارائه دهید یا در سطح ملی. با محلی ماندن، یک ارتباط رو در رو با مشتریان ایجاد می کنید و با کار در مقیاس ملی با رایج شدن دورکاری میتوانید این ارتباط را مجازی دنبال کنید.
چه نرم افزاری؟
به عنوان فریلنسری که برای استودیوهای معماری مختلف کار می کنید، ممکن است با استفاده از نرم افزارهای مختلف با دفاتر مختلفی روبرو شوید. آیا خود را به کار کردن در اتوکد محدود میکنید، یا اینکه می توانید از چندین نرمافزار استفاده کنید تا بتوانید به راحتی با نیازهای مشتری خود سازگار شوید؟
این می تواند یک تصمیم دشوار برای فریلنسری باشد. اغلب اوقات نیاز به بررسی گزینه های کاری موجود است و اینکه آیا مهارت های شما با الزامات مطابقت دارد یا اینکه برای رقابتی بودن نیاز به گسترش مجموعه مهارت های خود دارید.
نتیجه
دلایل خوبی برای تبدیل شدن به یک معمار فریلنسر مستقل و فرصت های زیادی برای انجام این کار وجود دارد. اگر راه های ارتباطی بیشتری باز کنید و با کمک گرفتن از نیروهای متخصص بیشتر میتوانید مسئولیت های بیشتری را با درآمد بیشتر دنبال کنید تنها کافیست با بررسی شرایط و مهارت های خود و اطمینان از اینکه انسان تلاشگری هستید وارد عرصه فریلنسری شوید.
منبع: architizer